Zoek op prijs

Bij Bobobelle krijg je...

  • Niet goed, geld terug
  • Wereldwijde bezorging
  • Snelle levering
  • Direct contact
  • Veilig betalen

 

 
 

Cadeau Toppers

 

Wil je nu extra voordeel!  Klik dan hier! Met deze cadeau toppers krijg je in alle opzichten extra voordeel.

 
 

Cadeaubon Bobobelle

 

Leuk om te geven.. maar helemaal leuk om te krijgen!

 

Bobobelle Nieuwsbrief

Betalen

     

1.   Op welke manieren kan ik betalen

2.   Betalen met een bankoverschrijving

3.   Betalen met  Ideal

4.   Betalen met een creditcard van Visa of Mastercard

5.   Betalen met Bancontact / Mister Cash

6.   Betalen met een Bobobelle cadeaubon

7.   Betalen bij het ophalen van je bestelling in ons magazijn

8.   Ik wil pas betalen nadat ik het artikel heb ontvangen, kan dat?1. Op welke manieren kan ik betalen

- door middel van een bankoverschrijving

- met  iDeal  voor Nederlandse klanten

- met een creditcard van Visa of Mastercard

- met Bancontact / Mister Cash voor onze Belgische klanten

- met een Bobobelle cadeaubon

- contant betalen bij het afhalen in ons magazijn

 

Bij de betaalmethodes van iDeal, creditcards en Bancontact/Mister Cash verlopen de betalingen via het beveiligde netwerk van deze instellingen.

 

Mocht je betaling om wat voor reden toch misgaan en wil je het bedrag vervolgens met een bankoverschrijving overmaken? Let er dan op dat je het bedrag rechtstreeks overmaakt naar Banknummer NL14INGB0004206755 t.n.v. Bobobelle. De afwikkeling van al deze betalingen verlopen via de ING bank of MultiSafePay.


2. Betalen per bankoverschrijving

Kies je voor het vooruitbetalen met een bankoverschrijving, dan mag je het bedrag overmaken op banknummer NL14INGB0004206755 t.n.v. Bobobelle. Betaal je met een buitenlandse rekening, dan mag je het  totaalbedrag overmaken op IBAN nummer NL14INGB0004206755 met BIC code INGBNL2A. Let op: vermeld altijd je ordernummer, anders loopt je bestelling vertraging op. We gaan pas over tot verwerking van je bestelling, zodra we je betaling ontvangen hebben.

 

3. Betalen met iDeal 

Met iDeal kun je direct na de bestelprocedure je betaling afhandelen bij je eigen bank. Je rekent af in de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank. Het voordeel van betalen met iDeal is, dat je betaling binnen enkele minuten voor ons zichtbaar is en we je bestelling meteen kunnen verwerken.

4. Betalen met een creditcard van Visa of Mastercard

Met je creditcard kun je direct na de bestelprocedure je betaling afhandelen bij je eigen creditcard-maatschappij. Je rekent af in de beveiligde betaalomgeving van Visa of Mastercard. Ook hier is het voordeel van betalen met een creditcard,  dat je betaling binnen enkele minuten voor ons  zichtbaar is en we je bestelling meteen kunnen verwerken.

 
5. Betalen met Bancontact / Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België.

Als Belgische klant kun je dus direct na de bestelprocedure je betaling afhandelen bij je eigen bank. Mister Cash maakt gebruik van een pas  die gekoppeld is aan een tegoed op een Belgische bankrekening. Je rekent af in de beveiligde betaalomgeving van Mister Cash. Het voordeel van betalen met  Mister Cash is ook hier, dat je betaling binnen enkele minuten voor ons zichtbaar is en we je bestelling meteen kunnen verwerken.

6. Betalen met een Bobobelle cadeaubon

Heb je een cadeaubon van Bobobelle? Op je cadeaubon staat een unieke code. Aan het einde van de bestelprocedure vul je deze code in. Het bedrag wordt vervolgens automatisch met je bestelling verrekend. Als het bedrag van je bestelling hoger is dan het bedrag van je cadeaubon, dan kun je het resterende bedrag overmaken via één van onze betaalmogelijkheden. Cadeaubonnen van Bobobelle hebben een geldigheidsduur van 1 jaar. Je kunt de code meerdere keren gebruiken tot het saldo op is.

7. Betalen bij het ophalen van je bestelling in ons magazijn

Kies je ervoor om je bestelling in ons magazijn af te halen? Dan kun je alleen contant afrekenen. Er is wel wisselgeld aanwezig en er is een pinautomaat in de buurt.

8.  Ik wil pas betalen nadat ik het artikel heb ontvangen, kan dat?

Helaas is dat bij Bobobelle niet mogelijk.