Zoek op prijs

Bij Bobobelle krijg je...

  • Niet goed, geld terug
  • Wereldwijde bezorging
  • Snelle levering
  • Direct contact
  • Veilig betalen

 

 
 

Cadeau Toppers

 

Wil je nu extra voordeel!  Klik dan hier! Met deze cadeau toppers krijg je in alle opzichten extra voordeel.

 
 

Cadeaubon Bobobelle

 

Leuk om te geven.. maar helemaal leuk om te krijgen!

 

Bobobelle Nieuwsbrief

Disclaimer

Algemeen

 

Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s van www.bobobelle.nl. Door deze webpagina’s te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

 

Aansprakelijkheid


De bobobelle-site is met grote zorg samengesteld. Ondanks dat kunnen er geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Bobobelle kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens zoals die in deze site worden weergegeven kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij doen ons uiterste best om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Bobobelle aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

 

Bobobelle heeft bij de samenstelling en ontwikkeling van deze website en de opgenomen informatie grote zorgvuldigheid betracht. De via deze website verspreide informatie is slechts informerend van aard.

Bobobelle aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het directe of indirecte gevolg is van handelingen of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie zoals deze op of via deze website is verkregen.

Bobobelle garandeert niet dat de op de website te vinden informatie te allen tijde volledig, juist, compleet of actueel is en/of dat gebruik ervan zal leiden tot of geschikt is voor het door de bezoeker gewenste doel. De informatie op deze site kan op ieder door Bobobelle gewenst moment worden gewijzigd.

Indien op deze website links zijn aangebracht die leiden naar websites van derden, dan betreffen dat websites waarvoor Bobobelle op geen enkele wijze verantwoordelijk is.

Bobobelle aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid van links of voor de informatie die het volgen van deze links oplevert. Plaatsing van een link naar een website van derden impliceert niet dat Bobobelle de aldaar te verkrijgen informatie onderschrijft, doch is slechts bedoeld als hulp voor de gebruiker van deze website en het bieden van een mogelijkheid tot het verkrijgen van nadere informatie.

 

Beschikbaarheid


De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

 

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten


Het auteursrecht op deze website berust bij Bobobelle of bij derden die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Bobobelle. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Bobobelle.

 

Privacy verklaring


Je kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie je bent of enige informatie over jezelf te geven. Er zijn alleen situaties waarbij wij informatie van je nodig hebben om bijvoorbeeld met je te corresponderen of een verkoopovereenkomst te sluiten. Wij streven ernaar je dat altijd te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. Zie verder ook de privacy verklaring in onze voorwaarden.