Aanbieding voor deze maand. Gratis verzending bij inschrijven nieuwsbrief

BoBo Belle

Tip: koop een kunst hangplant 

Hangplanten? Ach, wat zijn ze mooi hè. Je hebt ze in heel erg veel soorten en maten en er is altijd wel een hangplant beschikbaar die volledig voldoet aan al jouw wensen. Echte hangplanten hebben echter ook nadelen. Zeker als je niet iemand bent met groene vingers zou je kunnen overwegen om voor een kunst hangplant te kiezen. En toegegeven, een kunst hangplant kopen heeft best veel voordelen.

Voor een kunst hangplant hoef je zeker geen groene vingers te hebben

Wat zeker is, is dat ook een kunst hangplant altijd zorgt voor een zeer frisse, groene en natuurlijke uitstraling. En dat is vaak wat je zoekt in een plant thuis of op kantoor. Ben jij iemand die de charme van de hangplant onderkent, maar nog wel eens vergeet water te geven, bij te knippen en te bemesten? Dan doe je er zeer verstandig aan om een kunst hangplant aan te schaffen. Voor een kunst hangplant hoef je beslist geen groene vingers te hebben. 

Een kunst hangplant gaat nooit dood en is elke dag even mooi

Laten we maar met de deur in huis vallen; kies je voor een kunst hangplant, dan kies je voor een plant die nooit dood gaat. Een kunst hangplant is elke dag even mooi en is elke dag in de beste vorm. Een hangplant is namelijk niet afhankelijk van water of mest. Die is en blijft van zichzelf gewoon heel erg mooi. Wat betreft onderhoud heb je dus gene werk van de kunst hangplant. Ja, je zou de plant in een ander model kunnen buigen en ergens anders neer kunnen hangen. Maar daar blijft het dan ook wel bij. 

Je merkt pas het verschil als je de bladeren van de plant aanraakt

Een goede hangplant is niet te onderscheiden van een echte hangplant. Zet ze maar eens naast elkaar en je zult het verschil niet zien. Pas als je met de vingers over de blaadjes gaat, pas dan merk je dat er wel degelijk verschil is. Wat een ander voordeel is van een hangplant is dat hij hypoallergeen is. Van irritaties aan de ogen, de huid en aan de slijmvliezen zal dan ook geen enkele sprake zijn. Ook dat kan zeker beschouwd worden als een groot voordeel van de hangplant. En onderschat niet dat nog best een grote groep mensen allergisch is voor een echte plant. 

Een kunstplant is beslist niet duurder dan een echte plant

Het is echt bezijden de waarheid om te stellen dat ene kunst hangplant vanwege de zeer lange levensduur altijd veel duurder is dan een echte plant. Het tegendeel is waar,. En ook al zou de nepplant wat duurder zijn, afgezet tegen de levensduur ben je met een kunstplant altijd voordeliger uit. En zo kun je beslist de conclusie trekken dat er veel voordelen kleven aan het aanschaffen van een hangplant. Zonder iemand te zijn die groene vingers heeft, kun je het zeker ook met een kunstplant thuis een stuk gezelliger, groener en frisser maken. Doe er je voordeel mee!