Aanbieding voor deze maand. Gratis verzending bij inschrijven nieuwsbrief

BoBo Belle

Wat maakt een cinewall met haard zo interessant?

Je ziet de zogenaamde cinewall met haard tegenwoordig in heel wat interieurs terugkomen. Dat veel mensen er vandaag de dag voor kiezen om gebruik te maken van een dergelijke wall hoeft allerminst te verbazen. Het is namelijk zo dat je op deze manier in één klap kan rekenen op tal van verschillende voordelen. Voor heel wat mensen geldt vandaag de dag dat ze een voorkeur hebben voor een strak interieur. Daarbij is het vooral van belang om ervoor te zorgen dat het geheel er zo netjes mogelijk uitziet. Rondslingerende kabels zijn dan ook bijvoorbeeld volledig uit den boze. Ben jij ook iemand die zich hier wel in kan vinden? Dan kan kennismaken met een cinewall zeker en vast interessant zijn.

Wat is een cinewall met een haard precies? 

Laat ons om te beginnen even kijken naar wat een cinewall met haard nu precies is. Het betreft hier eigenlijk een wand welke bestaat uit twee verschillende onderdelen. Het bovenste onderdeel is het gedeelte waar een televisie in terug te vinden is. Onderaan in de wand is dan vervolgens de sfeerhaard terug te vinden. In principe zou je hierbij kunnen kiezen voor de verschillende exemplaren die op de markt zijn terug te vinden. Alleen voor een haard op bio-ethanol geldt dat ze hierin in principe niet wordt ingewerkt. De populairste keuze is dan ook deze voor een elektrische sfeerhaard.

Wat zijn de voordelen van een dergelijke cinewall? 

Er zijn aan de keuze voor een cinewall met haard tal van verschillende voordelen verbonden. In eerste instantie zal je kunnen vaststellen dat een dergelijke wand in eender welke stijl van interieur kan worden geïntegreerd. Toch moet het gezegd dat ze vooral wordt geïmplementeerd in een strak, modern geïnspireerd interieur. De manier hoe de wand moet worden afgewerkt kan in principe in de praktijk geheel door jou zelf worden bepaald. De mogelijkheden zijn dan ook bijna eindeloos. 

Een ander voordeel van een cinewall met haard heeft te maken met het feit dat niet alleen je televisie, maar ook de haard waar je gebruik van wenst te maken in één en dezelfde wand geïntegreerd kunnen worden. Hierdoor kan je niet alleen heel wat ruimte besparen, daarnaast ben je verzekerd van een zeer mooi eindresultaat. Ook alle kabels zijn immers weggewerkt.

Kortom, een cinewall met haard is ook voor jou het overwegen waard!

Door de jaren heen is de zogenaamde cinewall met haard er eigenlijk uitsluitend op vlak van populariteit op vooruit gegaan. Dat als gevolg van het feit dat een dergelijke wand echt fantastisch mooi staat in het merendeel van de hedendaagse interieurs. Bovendien moet het gezegd dat veel mensen dromen van het prachtige eindresultaat van een haard en een televisie in één en dezelfde wand boven elkaar. Vroeger was dat bij een open haard uiteraard ondenkbaar, maar tegenwoordig behoort het wel degelijk perfect tot de mogelijkheden. In ieder geval, het aanschaffen of realiseren van een cinewall met een haard is absoluut omwille van heel wat verschillende redenen de moeite waard om te overwegen. Overweeg ze dus ook zeker te kopen op Ambiancehaarden.nl voor jouw prachtige salon of gezellige woonkamer!